★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (2024)

Neexistuje cesta do Juneau, hlavného mesta Aljašky. Toto malé, pobrežné mesto sa dá dosiahnuť iba po mori alebo vo vzduchu, lebo leží v najviac južnej časti štátu na Panhandle - úzkom jazyku pôdy vyrezanom prítokmi podobnými fjordom. Reťaz malých ostrovov ju ukladá z mora. Napriek svojej vzdialenej polohe, turisti a záujemcovia o prieskum často navštevujú Juneau pre širokú zbierku komunitných a prírodných atrakcií. Medzi mnohými zábavnými vecami a dôvodmi na návštevu Mendenhall Glacier, len 12 kilometrov severozápadne od centra mesta, je impozantný pohľad a skvelý úvod do ľadovo naplneného sveta obklopujúceho toto hlavné mesto.

Hoci je Juneau domovom štátnych úradov a zaneprázdneného výletného prístavu, stále si zachováva vzduch z osadzovacej techniky, ktorá bola založená v roku 1880 na Gold Creek. Zmes historických a moderných atrakcií zahŕňa aj ruskú pravoslávnu cirkev (1894) a opustené bane sa zmenili na múzeá. Juneau je tiež dobrou základňou na preskúmanie ľadovcových fjordov Národný park Glacier Bay a Tracy Arm, divočiny Národný les Tongass, a ďalšie scénické krásy Panhandle.

Pozri tiež: Kde zostať v Juneau

1 Mendenhall Glacier

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (1)

Mendenhall Glacier

K dispozícii je skutočne malebné panorama len 12 míľ od centra mesta Juneau. Široká zásuvka Nugget Falls chrlí do jazera s bodkami ľadovcami a jazyk Mendenhallovho ľadovca klesá na vodný okraj. Ľadovec je asi trinásť míľ dlhý a je napájaný oveľa väčším Icefieldom v Juneau, ktorý pokrýva viac ako 1 500 štvorcových míľ terénu, ktorý sa tiahne do Britskej Kolumbie.

Visitor Centre Mendenhall Glacier na pobreží je skvelým miestom na začatie vašej návštevy, kde môžete zachytiť 180-stupňový výhľad na ľadovec. Niektoré z najlepších pohľadov sú z turistických chodníkov v oblasti, s trasami vedúcimi po oboch stranách ľadovca a tiež do Nugget Falls. Taktiež jazda na kajaku a rafting vychádzame na veľmi chladnom jazere.

Poloha: 12 km severozápadne od mesta Juneau

Oficiálna stránka: http://www.fs.usda.gov/tongass/

2 Tracy Arm Fjord

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (2)

Tracy Arm Fjord

Nachádza sa juhovýchodne od mesta Juneau, tento ľadovec zamaskovaný fjord pretína nejakú veľkolepú scenériu s vodopádmi, ktoré sa tiahnu vertikálnymi skalnými stenami a ľadovcami, ktoré sa otekajú kúskami ľadu a vytvárajú malé bergs. Úžasná dvojča Ľadovce Sawyer sú v čele fjordu; ich ľahko viditeľný modrý ľad je považovaný za obzvlášť očarujúci. Môžete sa dozvedieť o prirodzenej histórii Tracy Arm, jeho ľadovcov a divokej zveri tým, že sa výletnú plavbu.

Obrovské steny fjorda Tracyho ramena stúpajú takmer zvisle z vody, pričom stromy vyčnievajú z podivných a nezvyčajných uhlov. Fjord je pomerne dlhý a preťahuje sa späť do pevninskej oblasti Národný les Tongass, Pozdĺž tohto stretnutia spoločné pozorovanie divokej zveri patrí čierne medvede, hnedé medvede, jeleň a los. Nad oceánom existuje veľká šanca na spatrenie orlích plešatých, arktických ternov a holubov guillemots, zatiaľ čo v modrých vodách pod nimi sa často vyskytujú veľryby a tulene.

3 Glacier Gardens Dobrodružstvo dažďového pralesa

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (3)

Kvetinové veže v Glacier Gardens Dobrodružstvo dažďového pralesa John Bromley / photo modified

Severozápadne od centra mesta, v blízkosti ľadovca Mendenhall, Glacier Gardens Rainforest Adventure je súčasťou krajinného botanického centra a časť exkurzie do prostredia dažďového pralesa, ktoré definuje Národný les Tongass. Prehliadky na tejto zalesnenej atrakcii začínajú prehliadkou cez nižšie upravené záhrady, vrátane príbehu jedinečných plantáží Flower Tower, ktoré pochádza z masívnej zosuvy pôdy v roku 1984.

Po pokrytí dolnej plochy, patróny hop na palube otvorenej raketoplánu na prehliadku zvyšok 50-aker majetku na Thunder Mountain, Nie je to záhrada, ale lesná oblasť zostáva do značnej miery v prirodzenom stave. Sprievodcovia diskutujú o rôznych druhoch a činnostiach záhrad, aby lepšie porozumeli zalesnenému prostrediu. Prehliadka sa zastaví na rôznych miestach, na chodníkoch a na výhľade s výhľadom na Mendenhall Valley, Chilkat hory, Gastineau Channel, a Juneau.

Adresa: 7600 Glacier Highway, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: http://www.glaciergardens.com/

4 Národný park Glacier Bay

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (4)

Národný park Glacier Bay

Pokrývajúcu viac ako tri milióny akrov, národný park Glacier Bay je jedným z hlavných vrcholov známej Aljašky Vnútri priechodu, Prírodné zaujímavosti a odmeňujúce veci sa dajú nájsť na pevnine a vode a obe prostredia ponúkajú úžasnú scenériu s obrovskými ľadovcami, miernymi dažďovými lesmi, odľahlými fjordmi a drsným pobrežím. Samotný ľadovec sa nachádza medzi dvoma výbežkami a ôsmimi ľadovcami sa dostanú dole, aby sa stretli s tidewaters. Na súši, Bartlett Cove je jedinou oblasťou s vyspelými turistickými chodníkmi a vyznačenými kempingmi, ako aj kajakmi na kúpanie.

Glacier Bay je hlavným kŕmnym priestorom pre veľryby hrbáč, minke a orká. Región priťahuje mnoho turistov, ktorí chcú zachytiť tieto podvodné cicavce. Medzi ďalšie príležitosti na pozorovanie voľne žijúcich zvierat patria pozorovacie losy, medvede, vlci, horské kozy a morské vtáky. K zálivu sa nachádzajú výlety za deň a dlhšie plavby, ako aj výlety na výlety.

Poloha: západne od mesta Juneau

Oficiálna stránka: http://www.nps.gov/glba/index.htm

5 Tramvaj Mount Roberts

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (5)

Tramvaj Mount Roberts

Zo základňového tábora v blízkosti doky výletnej lode sa dostanete na stanicu Mount Roberts Tramway na výšku 1800 stôp.Na hrebeňovej observatóriu je prírodné centrum, reštaurácia, divadlo a obchod so suvenírmi. Po šiestich minútach vertikálnej jazdy si návštevníci môžu prechádzať prírodnými chodníkmi, aby sa dostali k výhľadom na Gastineau Channel spolu s interpretačnými informáciami na ceste. Horský dom na vrchole tiež hostí živý orol displej, zbierka stromu rezbárske a Alaskan umenie na predaj.

Adresa: 490 South Franklin Street, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: http://mountrobertstramway.com/

6 Macaulay lososový liahnutie

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (6)

Macaulay lososový šalát Roland Tanglao / foto upravený

Nachádza sa severozápadne od mesta na trase do mesta Mendenhall Glacier, liahne na losos Macaulay poskytuje pohľad pod vodou s akváriami so slanou vodou a doterajšími dotykovými nádržami. V liahni sa zdvíha chum, chinook, coho a sockeye losos, a keďže ide o pracovnú operáciu, počas prehliadky cez zariadenie môžete zachytiť rôzne štádiá životného cyklu tichom*orského lososa. Medzi ďalšie trvalé exponáty v liahni patrí displej medveďa a orla; vzdelávacie exponáty; a vonkajšie okno na prezeranie, kde môžete vidieť plávanie lososov od júna do začiatku októbra.

Adresa: 2697 Channel Drive, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: http://www.dipac.net/

7 Štátne múzeum Aljašky

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (7)

Štátne múzeum v Aljaške Matt Howry / fotka upravená

V centre mesta Juneau, štátne múzeum v Aljaške ponúka viac ako 25 000 historických objektov, ktoré sa rozprestierajú na celom multikultúrnom dedičstve Aljašky. Gold Rush a banské pamiatky predstavujú americkú históriu v celom regióne a rôzne nástroje, zbrane a dokumenty osvetľujú ruskú koloniálnu éru Aljašky. Najlepšie zastúpené v múzeu je rodné dedičstvo Aljašky, vrátane starých artefaktov a rozsiahlej kolekcie zo slonoviny. Súčasné umenie domorodých Alaskanov je tiež na displeji, rovnako ako iné umelecké médiá. Pod záštitou Štátneho múzea Aljašky táto inštitúcia tiež dohliada na Sheldon Jackson Museum v drsnom a prívetivom meste a štvrti Sitka.

Adresa: 395 Whittier Street, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: http://museums.alaska.gov/

8 Múzeum baníctva posledného šance

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (8)

Posledné šance banské múzeum dancingnomad3 / foto upravené

Spoločnosť Alaska Juneau Gold Mining Company pôsobila na tejto lokalite od roku 1912 do roku 1944 a umiestnenie naozaj vyzerá ako stará baňa s nerovným povrchom, hrdzavými budovami a starým zariadením, ktoré sa ticho rozpadá na stromoch. História spoločnosti Gastineau Channel prevádzkuje múzeum, ktorá zabezpečuje zobrazovanie banských zariadení a železničných vozňov.

Zvláštny záujem na poslednom šachtovom baníckom múzeu je jeden z najväčších vzduchových kompresorov na svete postavený v roku 1912 a elektrická lokomotíva. Príťažlivosť je uvedená v Národnom registri historických miest. Noste robustnú obuv a všimnite si, že múzeum je počas zimných mesiacov zatvorené.

Adresa: 1001 Basin Road, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: https://juneaudouglashistory.weebly.com/last-chance-mining-museum.html

9 Budova Štátneho Capitolu

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (9)

Budova Štátneho Capitolu

Keď sa Aljaška stala štátom v roku 1959, táto územná a federálna budova sa stala štátnou budovou hlavného mesta. K dispozícii sú historické fotografie, umelecké diela a miestnosti, ktoré sa objavujú po celom svete. Bezplatné prehliadky trvajúca 30 minút sú najlepší spôsob, ako preskúmať. Zvláštny záujem na štátnom kapitole, dizajn a vybavenie interiérového interiéru v interiéroch Art Deco ľahko zachytia oko a replika Liberty Bell vonku je zábavnou pozíciou, ktorá predstavuje pieseň. Po prehliadke si zamierte Štvrtá ulica a potom Calhoun Avenue vidieť vonkajšie Governor's Mansion.

Adresa: štvrtá a hlavné ulice, Juneau, Aljaška

10 Múzeum mesta Juneau-Douglas

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (10)

Múzeum Juneau-Douglas City cubby_t_bear / foto upravené

Múzeum Juneau-Douglas City, ktoré susedí Budova Štátneho kapitolu, ponúka exponáty o kultúre Tlingit, skorých dobách ťažby zlata a histórii oblasti Juneau-Douglas. Pre viac pohľadov, malé, strmé uličky okolo múzea sú lemované starými drevenými dedičstvami a sviežimi záhradami, rovnako ako pekná modrá a biela Mikulášska pravoslávna cirkev - ktorý sa datuje do roku 1894. Utorok až štvrtok počas celého leta v múzeu prebiehajú turistické prehliadky týchto štvrtí.

Adresa: 114 West Fourth Street, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: https://beta.juneau.org/library/museum

11 Lyžiarska oblasť Eaglecrest

★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (11)

Eaglecrest Ski Area BackwaterSurfer / foto upravená

Lyžiarska oblasť Eaglecrest ponúka lyžiarske zjazdovky s výhľadom na oceán Ostrov Douglas, oddelený od kontinentu Juneau kanálom Gastineau. Lyžiarska oblasť je vo vlastníctve a prevádzkuje mesto Juneau a miestni obyvatelia a návštevníci môžu stúpať na svahoch do dvadsať minút jazdy od centra mesta. 36 bežeckých dráh a 4 sedačkové lanovky zabezpečujú pre začiatočníkov a skúsených lyžiarov a 10 km bežeckých tratí sa odvoláva na bežkárov v tejto oblasti. Typická sezóna v Eaglecrest prebieha od decembra do apríla a príde v lete, oblasť je skvelou turistickou a zjazdovou destináciou pre horské bicykle.

Adresa: 3000 Fish Creek Road, Juneau, Aljaška

Oficiálna stránka: https://skijuneau.com/

Výlety na brehu

  • Prechádzka so sprievodcom po ľade: Ak chcete dosiahnuť vzdialenú aljašskú krajinu, navštívite niekoľko ďalších ľudí, 2,5-hodinová prehliadka vrtuľníkov a vedená ľadová prechádzka z prístavu Juneau vás zavedie, kde nemôžu ísť žiadne autá. Dobrodružstvo sa začína vyprázdňovaním vyprázdneného vrtuľníka nad ľadovým poľom, ktoré umožnilo zobrazenie ohromujúcich ľadovcov a skalných útvarov z vtáčej perspektívy pred pristátím na Herbert Glacier na prieskum na mieste.Počas ponorenia v ľadovom prostredí poskytuje sprievodca vrtuľníka viac informácií o geologických prácach počas hry a môže zachytiť váš obrázok, keď si predstavujete na ľadovci. Na ceste vrtuľníka späť do prístavu, názory sú rovnako úžasné.
  • Dogsledding Skúsenosti: Niekoľko ďalších aktivít zvykne na Aljašku lepšie ako sledovanie psov a získanie skúseností z prvej ruky v živých štýloch, vďaka skúsenostiam z Helicopter Tour a Dogsledding Experience vám pomôže s tímom huskies. Táto prehliadka odlieta z prístavu Juneau s helikoptérskou jazdu cez Iceaufield v júni, predtým než sa dotkne Herberta Glaciera. Tu trávite čas v oddelenom výcvikovom tábore, stretnete sa s mushers a tešíte sa jedinečnej šance na jazdu na psie záprahy.

Kde zostať v Juneau na vyhliadkové výlety

Odporúčame tieto útulné hotely v Juneau v blízkosti centra atrakcií a výletných prístavov:

  • Best Western Grandma's Feather Bed: Cenová ponuka stredného radu, historické šarm, perové postele, raňajky na objednávku, vírivka, kyvadlová doprava.
  • Four Points by Sheraton Juneau: moderné 3-hviezdičkové stredisko, výhľad na vodu, blízky výletný prístav, fitness centrum.
  • Silverbow Inn: cenovo dostupný butikový hotel, centrálne umiestnenie, dobre vybavené izby, bezplatné raňajky, vírivka.
  • Super 8 Juneau: lacný hotel, výhodná poloha, moderný dekor, bezplatné raňajky.
★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★ - Turistické Atrakcie (12)
★ 11 najlepších turistických atrakcií v Juneau ★  - Turistické Atrakcie (2024)
Top Articles
Top 10 websites to play unblocked games
Best websites for Unblocked Games
Swissport Timecard
Marcial Quinones Useless MBA: 1500 applications & still no job!
Yale College Confidential 2027
Is Whitney Williams Wgem Married
Royal Bazaar Farmers Market Tuckernuck Drive Richmond Va
Best Taq 56 Loadout Mw2 Ranked
Mileage To Walmart
Craigslist/Phx
Jack Daniels Pop Tarts
Poochies Liquor Store
Cratebrowser
Top Scorers Transfermarkt
Lesson 10 Homework 5.3
Bailu Game8
Haunted Mansion Showtimes Near Roxy Lebanon
Myjohnshopkins Mychart
Craigslist Furniture By Owner Dallas
Violent Night Showtimes Near The Riviera Cinema
North Colonie Continuing Education
Cloud Cannabis Utica Promo Code
Ghostbusters Afterlife 123Movies
Midsommar 123 Movies
Frostbite Blaster
New Orleans Magazine | Dining, Entertainment, Homes, Lifestyle and all things NOLA
We Take a Look at Dating Site ThaiFlirting.com in Our Review
SuperLotto Plus | California State Lottery
Ck3 Culture Map
Sona Twu
Community Q&A with Red Flight and the Combat Box server
Toonily.cim
Quattrocento, Italienische Kunst des 15. Jahrhunderts
Ketchum Who's Gotta Catch Em All Crossword Clue
Kathy Carrack
Directions To 401 East Chestnut Street Louisville Kentucky
Craigslist Labor Gigs Albuquerque
Black Adam Showtimes Near Cinergy Amarillo
Snowy Hydro Truck Jobs in All Sydney NSW - Sep 2024 | SEEK
Gargoyle Name Generator
Edenmodelsva
Mudae Disable Tags
Colonial Interceptor
EnP. Karl Sam Maquiling on LinkedIn: #anniversary #localgovernment #urbanplanning #goodgovernance…
Grayson County Craigslist
Jcp Meevo Com
John Deere 7 Iron Deck Parts Diagram
Alger Grade Ohm
8 Internet Celebrities who fell prey to Leaked Video Scandals
Fapello.ckm
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5801

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.